WELKOM BIJ "ZWEMBAD DE ZEVEN MORGEN" DREUMEL
 

Koop uw toegangsbewijs

Wilt u komen zwemmen, wees welkom, maar lees i.v.m. de corona-richtlijnen a.u.b. eerst het Protocol "Verantwoord Zwemmen" en onze Huisregels. 

Ons bad is geopend bij een minimumtemperatuur van 20 graden Celcius.  Bij twijfelachtig weer zullen wij op onze Facebookpagina en op de homepage van deze website publiceren of wij wel of niet geopend zijn. Bron: weeronline.nl

ATTENTIE: BIJ ELK BEZOEK AAN HET ZWEMBAD MOET U EEN REGISTRATIE-FORMULIER AAN DE KASSA INVULLEN. 

U KUNT HIERONDER HET REGISTRATIE-FORUMLIER OOK DOWNLOADEN EN UITPRINTEN ZODAT U DEZE VOORAF AAN UW BEZOEK THUIS ALVAST KUNT INVULLEN.

In verband met de huidige corona-maatregelen hebben wij als Zwembad(vereniging) De Zeven Morgen de verplichting om iedereen die ons bad (terrein) bezoekt te registeren. U moet daarvoor aan de kassa een registratie-formulier invullen (per persoon/per bezoek). U kunt het formulier hieronder ook downloaden, uitprinten en thuis vooraf aan uw bezoek invullen (per persoon één formulier). Doe dit niet eerder dan 24 uur voor uw bezoek. Het vooraf thuis invullen voorkomt bij drukke dagen een lange(re) wachtrij aan de kassa.

Bij een eventuele uitbraak van het corona-virus op ons zwembad kunnen wij dan contact met u opnemen. Uw gegevens zullen dan ook alleen in dat geval gebruikt worden.  Iedere week worden gegevens van 14 dagen of ouder verwijderd.

REGISTRATIE FORMULIER
per persoon/per bezoek een formulier invullen
Corona registratie.pdf (185.83KB)
REGISTRATIE FORMULIER
per persoon/per bezoek een formulier invullen
Corona registratie.pdf (185.83KB)


E-ticket

Met de knop (link) naar onze e-ticket-site kunt u direct één of meerdere entreekaartjes kopen voor ons zwembad.

De tickets/kaartjes staan niet op datum en zijn geldig t/m het einde van dit seizoen zolang deze nog niet gescand zijn bij de entree van het zwembad. U kunt dus komen wanneer u wilt tijdens de openingstijden, een reservering is niet meer noodzakelijk.

KOOP HIER UW E-TICKET(S)