Zwembad "De Zeven Morgen" - Nieuwstraat 12 - 6621 KV Dreumel 

 

 

1968 - 2018: 50 jaar zwembad "De Zeven Morgen"

 


Op deze pagina vindt u een terugblik op ons 50-jarig jubileum in 2018. Het hele seizoen door zijn er toen tal van activiteiten en evenementen georganiseerd geweest. Van een aantal van deze gebeurtenissen vindt u hieronder vele foto's en aantal films (Youtube). 

Echter kunnen en mogen wij dit alleen doen via links naar bijv. Youtube en Facebook. Het zelf plaatsen van foto's gaat/kan/mag niet i.v.m. de huidige privacywetgeving.

Wij, het bestuur van Zwembadvereniging De Zeven Morgen, kijken zeer voldaan en vol  tevredenheid terug op ons jubileumjaar. Door de warme en hete zomer van 2018 en alle grootse festiviteiten rondom onze 50ste verjaardag kunnen wij alleen maar concluderen dat het een geweldig jaar was. Nogmaals heel veel dank aan u allen, bezoekers, vrijwilligers en badpersoneel. Zonder jullie was (en het mooie weer...) was dit zeker niet mogelijk geweest.

Film: "DE ZEVEN MORGEN, AL 50 JAAR HET HOOFD BOVEN WATER"

Een prachtige, ruim half uur durende film, professionele film gemaakt door Stichting Tremele Dreumel (www.tremele.nl). In de maanden voorafgaande aan ons jubileumjaar 2018 is deze film gemaakt. De film geeft de 50-jarige geschiedenis weer van ons zwembad. Het kijken meer dan de moeite waard! Nogmaals onze dank aan Stichting Tremele voor deze geweldige film!

Klik hier voor de film.

Films en foto's: "29 JUNI 2018 - RECEPTIE 50 JAAR ZWEMBAD"

Een tweetal films en aantal foto's van de officiële receptie en viering van het 50-jarig jubileum gemaakt door "Beelden uit de Regio" (www.beeldenuitderegio.nl). Een leuke anekdote...deze receptie was op 29 juni 2018 precies op de dag dat het zwembad 50 jaar bestond. Het zwembad is namelijk geopend op 29 juni 1968!. Hartelijk dank aan "Beelden uit de Regio" voor deze films en foto's.

Klik hier voor de 2 films en foto's.

Films en foto's: "19 AUGUSTUS 2018 - GROOTSE DREUMELSE ZESKAMP"

Een film en aantal foto's waarin we terugblikken op de "De Grootse Dreumelse Zeskamp" gemaakt en gepubliceerd door "Beelden uit de Regio" (www.beeldenuitderegio.nl). Het was een zeer sportieve en ludieke dag met tal van spectaculaire onderdelen, die uiteindelijk werd gewonnen door vrienden- en carnavalsgroep "Moi Zat Dreumel (MZD)".

Klik hier voor de film en foto's.

Foto's: "2 SEPTEMBER 2018 - HONDENZWEMMEN"

Ter afsluiting van ons jubileumjaar konden op 2 september 2018 de honden een frisse duik in het zwembad komen nemen. Een klein maar geslaagd evenement tijends het jubileumjaar. Van deze activiteit zijn door Henk van Coolwijk een aantal foto's  gemaakt die u hieronder kunt bekijken. Henk, hartelijk dank hiervoor.

Klik hier voor de foto's.