Zwembad "De Zeven Morgen" - Nieuwstraat 12 - 6621 KV Dreumel telefoon: 0487 - 571591 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden) GEOPEND: 3 MEI - 1 SEPTEMBER 2019

 

 

Nieuws


Nieuws 2019:

In de winter en voorjaar van 2019 is het zwembad door onze technische en "groene" vrijwilligers weer helemaal tiptop in orde gemaakt voor het nieuwe seizoen 2019.

Een aantal dingen die in 2019 ten opzichte van voorgaande jaren zijn veranderd.

HORECA:

Het oude en vertrouwde "HORECA-keetje" is dit jaar door de zwembadvereniging zelf aangekocht. Het was al die jaren vooraf eigendom van de toenmalige, diverse, uitbaters. Nu is het eigendom van de vereniging zelf en is het verhuurd aan de, nieuwe, huurders/uitbaters.

klik op foto om te vergroten

In de winter is het keetje grondig (technisch) opgeknapt, schoongemaakt en voorzien van een frisse "lik verf". Ook zal het vanaf dit jaar zijn voorzien van een compleet nieuwe inventaris en interieur.

Zwembadvereniging De Zeven Morgen wenst die nieuwe uitbaters René en Marion van Hoften veel succes dit komende seizoen. En jullie als bezoeker....ga gerust eens een kijkje nemen voor een frisdrankje, voor snoepgoed en natuurlijk voor het ijs en de snacks!

ZONNEPANELEN:

Jawel, ook zwembad De Zeven Morgen gaat met zijn tijd mee en wordt duurzaam. Afgelopen winter zijn de overkappingen en daken (gedeeltelijk) vervangen en vernieuwd om zeer binnenkort (mei) te kunnen worden voorzien van zonnepanelen.

De zonnepanelen worden geplaatst in opdracht van de eigenaar van het zwembad, gemeente West Maas en Waal. Voor meer informatie en voor vragen verzoeken wij u contact met de gemeente op te nemen. De zwembadvereniging staat hier buiten.

NIEUWE DEUREN TOILETGROEPEN:

Dit jaar hebben we ook besloten om de "oude" toiletdeuren te vervangen. Er is niet zo heel veel aan veranderd.....ze zijn alleen wat langer geworden dan dat de oude deuren waren. 

klik op foto om te vergroten

De oude deuren waren "driekwart-deuren" en boden wat ons en velen wat u betreft te weinig privacy. Dit is vanaf heden opgelost doordat de deuren nu verlengd (langer) zijn.

NIEUWE TRAP GLIJBAAN:

Hij komt...hij komt....de nieuwe trap voor de glijbaan. Na jaren van voorbereiding en sparen (financieel) gaat het als alles meezit en meewerkt de nieuwe trap voor de glijbaan er dit seizoen komen Door een aantal (vrijwillige) techneuten wordt de bouw van de trap nu voorbereid.

De huidige trap voldoet absoluut nog aan de huidige gestelde (veiligheids)eisen. Maar bijna ieder jaar moeten we wel iets aan de huidige trap verbouwen/veranderen om te voldoen aan die eisen. En dat gaat ieder jaar nog prima en goed, maar om toekomstige problemen te ondervangen en om deze voor te zijn hebben we besloten de trap te gaan vervangen.

Als alles meezit en meewerkt, hiermee bedoelen we de diverse (overheids)instanties voor de benodigde vergunningen en (goed)keuringen, hopen we de trap dit seizoen nog te kunnen plaatsen. We houden u op de hoogte!!

Nieuws 2016:

Nieuwe bomen op het bad

Als u ons zwembad de afgelopen jaren heeft bezocht dan weet u ook dat onze vrijwillige (!) tuinmannen er alles doen en aan gedaan hebben om het bad er zo groen mogelijk uit te laten zien. Het ligt er dan ook altijd zeer netjes bij.

Maar toch konden ook zij niet verhelpen dat gezien de leeftijd van enkele bomen deze zijn "gestorven". Hoe mooi het weer ook was....er kwam geen blad meer aan. Daarom zijn in de afgelopen weken de "dode" bomen gerooid en zijn er nieuwe bomen geplant. Dit is samenwerking met enkele betrokken Dreumelse inwoners (waarvoor dank). Eindelijk weer nieuwe bomen met blad. Helaas nog niet zo groot...maar ook dat komt vanzelf!

Zie de foto's: