Zwembad "De Zeven Morgen" - Nieuwstraat 12 - 6621 KV Dreumel 

 

 

Nieuws

Nieuws 2020:

Vanaf seizoen 2020 willen wij graag inzetten op een rookvrij zwembad. Wij zouden ieders medewerking zeer waarderen. Voor de rokers komt er een voorziening direct naast de toegang van zwembad.

Nieuws 2019:

In de winter en voorjaar van 2019 is het zwembad door onze technische en "groene" vrijwilligers weer helemaal s in orde gemaakt voor het nieuwe seizoen 2019.

Een aantal dingen die in 2019 ten opzichte van voorgaande jaren zijn veranderd.

HORECA:

Het oude en vertrouwde "HORECA-keetje" is dit jaar door de zwembadvereniging zelf aangekocht. Het was al die jaren vooraf eigendom van de toenmalige, diverse, uitbaters. Nu is het eigendom van de vereniging zelf en is het verhuurd aan de, nieuwe, huurders/uitbaters.

klik op foto om te vergroten

In de winter is het keetje grondig (technisch) opgeknapt, schoongemaakt en voorzien van een frisse "lik verf". Ook zal het vanaf dit jaar zijn voorzien van een compleet nieuwe inventaris en interieur.

Zwembadvereniging De Zeven Morgen wenst die nieuwe uitbaters René en Marion van Hoften veel succes dit komende seizoen. En jullie als bezoeker....ga gerust eens een kijkje nemen voor een frisdrankje, voor snoepgoed en natuurlijk voor het ijs en de snacks!

ZONNEPANELEN:

Jawel, ook zwembad De Zeven Morgen gaat met zijn tijd mee en wordt duurzaam. Afgelopen winter zijn de overkappingen en daken (gedeeltelijk) vervangen en vernieuwd om zeer binnenkort (mei) te kunnen worden voorzien van zonnepanelen.

De zonnepanelen worden geplaatst in opdracht van de eigenaar van het zwembad, gemeente West Maas en Waal. Voor meer informatie en voor vragen verzoeken wij u contact met de gemeente op te nemen. De zwembadvereniging staat hier buiten.

NIEUWE DEUREN TOILETGROEPEN:

Dit jaar hebben we ook besloten om de "oude" toiletdeuren te vervangen. Er is niet zo heel veel aan veranderd.....ze zijn alleen wat langer geworden dan dat de oude deuren waren. 

klik op foto om te vergroten

De oude deuren waren "driekwart-deuren" en boden wat ons en velen wat u betreft te weinig privacy. Dit is vanaf heden opgelost doordat de deuren nu verlengd (langer) zijn.

NIEUWE TRAP GLIJBAAN:

Hij komt...hij komt....de nieuwe trap voor de glijbaan. Na jaren van voorbereiding en sparen (financieel) gaat het als alles meezit en meewerkt de nieuwe trap voor de glijbaan er dit seizoen komen Door een aantal (vrijwillige) techneuten wordt de bouw van de trap nu voorbereid.

De huidige trap voldoet absoluut nog aan de huidige gestelde (veiligheids)eisen. Maar bijna ieder jaar moeten we wel iets aan de huidige trap verbouwen/veranderen om te voldoen aan die eisen. En dat gaat ieder jaar nog prima en goed, maar om toekomstige problemen te ondervangen en om deze voor te zijn hebben we besloten de trap te gaan vervangen.

Als alles meezit en meewerkt, hiermee bedoelen we de diverse (overheids)instanties voor de benodigde vergunningen en (goed)keuringen, hopen we de trap dit seizoen nog te kunnen plaatsen. We houden u op de hoogte!!

UITSLAG RABOBANK CLUBKAS-ACTIE

Op donderdag 20 juni jl. vond in de Pathé Bioscoop/theater in Nijmegen (Lent) de "Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe Ontmoetingsavond" plaats. Op deze avond werd aan alle deelnemende verenigingen, stichtingen etc. deelnamen aan de Rabo Clubkas-actie bekend gemaakt hoeveel stemmen ze hadden behaald en hoeveel "centjes" dit opleverde.

Nadat eerst de kleinere bedragen werden bekend gemaakt was het tijd voor de 3 winnaars. De verenigingen met de meeste stemmen en dus het meest verdiende geld mochten op het grote podium komen. En wij waren daar ook bij!

En wat bleek....voor het zoveelste jaar op een rij....waren we weer de vereniging met de meeste stemmen! We hebben maar liefst 772 stemmen gekregen! En dit totaal aantal aan stemmen leverde ons maar liefsthet onderstaande bedrag op: 

€ 2.864,28

Waanzinnig!

Wij kunnen alleen maar iedereen, maar dan ook iedereen, bedanken die op ons gestemd heeft. Wat zijn weer hier ontzettend blij mee....maar vooral ook trots. Trots dat zwembad De Zeven Morgen voor de mensen uit Dreumel maar zeker ook (!!) uit de (verre) omstreken zoveel betekent. Met dit verdiende geld kunnen en blijven we ons bad verfraaien en/of waar nodig aanpassen. Het verdiende bedrag zullen we dit jaar besteden aan de nieuwe trap voor de glijbaan. Op dit moment wordt daar door een aantal vrijwilligers hard aan gewerkt. Dank, heel veel dank!

Op de foto's hieronder ziet u de uitreiking van de cheque's! Uiterst links nemen Diana en Henny namens het bestuur deze in ontvangst!