ONLINE EEN ABONNEMENT BESTELLEN

Voordat u een abonnement gaat bestellen lees eerst de handleiding en bekijk de voorbeeldfilm
Ook dit jaar is het weer mogelijk om abonnementen in de vorm van een pasje aan te schaffen. In het pasje zit een chip waardoor het mogelijk is uw pas meerdere jaren te gebruiken.

LET OP! Maak geen gaatje in de pas, hierdoor is de pas niet meer bruikbaar.

Zorg dat iedereen aanwezig is voor wie u een abonnement gaat bestellen (i.v.m. het maken van de foto). Houd uw bankpas bij de hand. Daarnaast is de abonnementspas meerdere jaren te gebruiken en dient u dus te bewaren. Neemt u volgend seizoen weer een abonnement dan activeren we uw pasje opnieuw. Bij verlies of beschadiging verstrekken we een nieuwe pas tegen een kostprijs van 5 euro.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail met uw pasnummers en gegevens, bewaar deze mail goed! U kunt hierna uw pasje vanaf 9 mei ophalen aan de kassa van het zwembad. Let op, alleen tijdens openingstijden van het zwembad. Heeft u al een pasje van een voorgaand jaar dan is dit na betaling weer geactiveerd en bruikbaar, u hoeft verder niets te doen.

Welke abonnementen bieden we aan? Klik hier voor de tarieven


Voor het seizoen 2024 bieden we de volgende abonnementen aan:

a. Jeugdabonnement t/m 15 jaar

b. Persoonlijk abonnement vanaf 16 jaar

c. Gezinsabonnement 

 

Het gezins-abonnement is beschikbaar voor de ouders en de inwonende kinderen t/m 15 jaar, bestaat uit minimaal 3 en maximaal 8 personen.

Iedereen is op hetzelfde adres woonachtig. Legitimatie is verplicht. Zorg dat iedereen aanwezig is voor wie u een abonnement gaat bestellen, het is niet mogelijk om na het plaatsen van de bestelling nog iemand toe te voegen.

Bij een onrechtmatige bestelling heeft Vereniging De Zeven Morgen het recht de bestelling te annuleren. U wordt dan hier van op de hoogte gebracht.

 

Vragen kunt u ook stellen via: zwembaddezevenmorgen@live.nl

Handleiding nieuwe pas:

Handleiding bestaande pas