1968 – 2018: 50 jaar zwembad “De Zeven Morgen”

Wij, het bestuur van Zwembadvereniging De Zeven Morgen, kijken zeer voldaan en vol tevredenheid terug op ons jubileumjaar. Door de warme en hete zomer van 2018 en alle grootse festiviteiten rondom onze 50ste verjaardag kunnen wij alleen maar concluderen dat het een geweldig jaar was. Nogmaals heel veel dank aan u allen, bezoekers, vrijwilligers en badpersoneel. Zonder jullie was dit zeker niet mogelijk geweest.


Een prachtige, ruim half uur durende, professionele film gemaakt door Stichting Tremele Dreumel (www.tremele.nl). In de maanden voorafgaande aan ons jubileumjaar 2018 is deze film gemaakt. Welke de 50-jarige geschiedenis weergeeft van ons zwembad.

Het kijken meer dan de moeite waard!

Nogmaals onze dank aan Stichting Tremele voor deze geweldige film!

Receptie 50 jaar zwembad
Een tweetal films en aantal foto’s van de officiële receptie en viering van het 50-jarig jubileum gemaakt door “Beelden uit de Regio” (www.beeldenuitderegio.nl). Een leuke anekdote: deze receptie was op 29 juni 2018 precies op de dag dat het zwembad 50 jaar bestond. Het zwembad is namelijk geopend op 29 juni 1968! Hartelijk dank aan “Beelden uit de Regio” voor deze films en foto’s.

Momenteel is de site van Beelden uit de regio niet te bezoeken. 

Linkjes zijn toegevoegd voor mocht de site weer werkzaam worden in de (nabije) toekomst!
Dreumelse zeskamp

Een film en een aantal foto’s waarin we terugblikken op de “De Grootse Dreumelse Zeskamp” gemaakt en gepubliceerd door “Beelden uit de Regio” (www.beeldenuitderegio.nl). Het was een zeer sportieve en ludieke dag met tal van spectaculaire onderdelen, die uiteindelijk werd gewonnen door vrienden- en carnavalsgroep “Moi Zat Dreumel (MZD)”.

Klik hier voor de film en foto’s.

Hondenzwemmen 2018

Ter afsluiting van ons jubileumjaar konden op 2 september 2018 de honden een frisse duik in het zwembad komen nemen. Een klein maar geslaagd evenement tijdens het jubileumjaar. Van deze activiteit zijn door Henk van Coolwijk een aantal foto’s gemaakt die u hieronder kunt bekijken. Henk, hartelijk dank hiervoor.

Klik hier voor de foto’s.